Kanada piiri printsessist, Kanada printsessiks.

Mõnikord ei suuda ma ikka ära imestada milline kokkusatumuste jada elu võib olla. Nüüdseks kui olen juba 2 aastat suve USA-s raamatuid müües veetnud. Tegime Carolinaga ikka ja jälle nalja, et me oleme Kanada piiri printsessid, sest me teeme tööd ainult Kanada piiri ääresetes osariikides. Esimene suvi müttasin ringi Montanas, siis eelmine suvi oli eriti kirev. Jõudsin nii Idahosse kui ka Montanasse ja Washingtoni. Siis tundusgi kuidagi loogilisena, kui Erki peale suve tegi mulle pakkumise veel kuuks ajaks Kanadasse tööle minna. Kuidagi ei saanud öelda ei. Töötasin ma siisn 3 ja pool nädalat Alberta maakonnas. Enne tagasilendu otsustasin teha väikse kõrvalpõike Torontosse. Seal on ikka uskumatu Eesti kogukond. Sõbranna kaudu leidsin endale juhuslikult ka öömaja Kanada eestlase juures. Esimesel õhtul kutsus mind kohe endaga kaasa Eesti majja rahvatantsu trenni. Hiljem tutvustas mind veel teistegi noortega, kellega koos suundusime Ewert and 2 dragonsi kontserdile, kes juhuslikult oma tuuriga torontosse olid jõudnud. Täitsa Eesti tunne oli kohe. Nagu oleks üks väike Eesti peidus keset suurt Torontot.

Selle suve veedan siis täies mahus Kanadas. Välja arvatud siis tantsupeo nädalal, mille ajaks ma kavatsen Eestisse naaseda. Juhuse tahtel ja Raja abiga leidsin endale juba ägeda pere ka linnas kuhu elama lähen. Nad on juba mitmendat põlve Eesti kanadalased. räägivad võrratut eesti keelt ja majutavad suve alguses mind ja Mailist. Elama hakkan linnas nimega Barrie, aga töötama ilmselt seda ümbritsevates väikelinnades. Lendan juba vähem kui 2 nädala prast ja ikka tundub, et see on samal ajal kuidagi väga kaugel ja väga lähedal üheaegselt.

Niimoodi saabki Kanada piiri printsessist hoopis Kanada printsess. Kuigi mu südamesoov on alati olnud printsessi õeks olemine. Palju mõistlikum kui printsessi amet.

Maagiline lugu ka. Iga kord kui on tunne, et juhe koos, miski ei tule välja, kõik on kadunud ja vaikselt hakkab kõik kiiva vedama siis leidub selle jaoks imeline ravim:
https://www.youtube.com/watch?v=l8sz_7TPWE0

Annustamine: kuula vähemalt 3 korda järjest
Tulemus: probleemid lahenevad iseenesest

Lisa kommentaar